avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1261 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Delimitare teren agricol
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Delimitare teren agricol

Buna ziua. Detin un teren agricol intravilan la periferia capitalei, pentru care s-a intocmit cadastru si intabularea in anul 2008, dar nu s-a efectuat si delimitarea fizica a terenului, urmand ca aceasta sa se faca ulterior. Acum avand nevoie de aceasta delimitare am incercat sa contactez persoana care a efectuat cadastrarea dan nu raspunde la telefon, casuta de mesaje fiind plina Neavand alta posibilitate de contactare cum ma sfatuiti sa procedez pentru rezolvarea problemei.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:24, 12 Iunie 2019
Buna ziua,
Puteti apela la alta persoana, cadastrist.
Acesta, in baza actelor ce le detineti, va poate materializa limitele de proprietate pentru terenul detinut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprejmuire teren mihaibatranu mihaibatranu Detin un teren agricol intravilan situat la periferia capitalei, delimitat de curand dar neimprejmuit, lucru pe care nu l-au facut nici ceilalti vecini. Azi ... (vezi toată discuția)
Delimitare propietate bogdan ola bogdan ola Cine ma poate ajuta? Detin un teren intravilan cadastrat si intabulat conform cu realitatea din teren, optinut printr-un contract de vanzare cumparare. ... (vezi toată discuția)
Introducere teren extravilan in intravilan mika201 mika201 Am cadastru si intabulare pt. un teren agricol realizat cu mai mult timp in urma. La momentul efectuarii cadastrului, terenul se afla in extravilan. Intre timp ... (vezi toată discuția)