Între soțul meu și părinții lui s-a făcut un act de donație a unei sume de bani care nu corespunde realității, în realitate nu i-au dat nimic. Cum pot anula acest act?
Sotul meu inainte de a cumpara casa a facut un act de donatie cu unul din parinti precum ca i-ar fi dat o suma de bani ptr cumparare ceea ce nu este adevarat Cum pot anula acest act si cat ma costa
Puteti solicita anularea contractului de donatie fictiv, chiar daca nu sunteti parte a acestui contract. Nulitatea absoluta poate fi solicitata de oricine are interes. inclusiv de persoane care nu au participat la încheierea actului juridic, dar care justifica un interes propriu.
Din punctul meu de vedere, fapta sotului dvs. are chiar un caracter penal, fiind vorba despre fals, uz de fals, inselaciune, contractul fictiv fiind incheiat cu scopul de a va priva pe dvs. de o parte din dreptul de proprietate asupra imobilului.
Discutati cu un avocat daca doriti sa anulati contractul incheiat de sot. In cadrul unei consultatii acesta va poate sfatui ce anume ar trebui facut. Tot in urma consultatiei, avocatul va stabili si
onorariul.