avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Între soțul meu și părinții lui s-a făcut un act ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Între soțul meu și părinții lui s-a făcut un act de donație a unei sume de bani care nu corespunde realității, în realitate nu i-au dat nimic. Cum pot anula acest act?

Sotul meu inainte de a cumpara casa a facut un act de donatie cu unul din parinti precum ca i-ar fi dat o suma de bani ptr cumparare ceea ce nu este adevarat Cum pot anula acest act si cat ma costa
Ultima modificare: Joi, 13 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Ar trebui sa discutati cu un avocat si sa notificati sotul... verificati relatia, eventualele daune etc. Un astfel de document s-ar putea desfiinta pentru simulare la moomentul partajului, dar va fi mult mai greu, ar trebui sa va faceti probe de acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract de vanzare-cumparare (pret neplatit) iancu123 iancu123 un contract de vanzare cumparare intre 2 parti privind vanzarea unui imobil reprezenrand un teren, semnat la notar, in ce cpnditii se poate anula daca partile ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare - cumparare teren marianasim marianasim Buna ziua, As dori sa stiu cum se poate sau daca se poate sa anulam un contract de vanzare - cumparare teren intre mama si fiu. Mama a vrut sa faca donatie ... (vezi toată discuția)
Anulare act de partaj voluntar suvagau_elena suvagau_elena Buna ziua! Am si eu o intrebatre la dvs. Tatal meu a decedat in anul 2000, mostenitori fiind mama si 2 copii ( eu si sora mea). Eu am facut renuntare la ... (vezi toată discuția)