avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plangere penala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plangere penala

Buna seara
Am formulat plangere penala pentru infractiuni de fals si uz de fals in semnatura privata.Parte din documentele anexate la plangerea penala au fost autentificate cu data certa si legalizate la un birou de avocatura de catre un avocat iar alte documente ce fac obiectul plangerii sunt realizate in fals de o persoana ce nu este functionar public.Care este procedura de solutionare a dosarului?Se disjunge dosarul?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Nina1 , utilizator 19:31, 14 Aprilie 2010
Buna seara,
Parchetul de pe langa Curtea de Apel a emis Citatie pentu persoana care are calitatea de faptuitor in dosarul penal. In citatia respectiva este mentionat : "numele (denumirea persoanei juridice) X, este chemat la acest parchet in calitate de invinuit in cauza privind " aducerea la cunostinta a invinuirii, incadrarea juridica si exercitarea dr. la aparare in cauza reclamata de Y. In caz de neprezentare se vor aplica sanctiunile prevazute de lege"
Va rog respectuos, as dori cateva lamuriri in ceea ce priveste continutul acestei citatii.
Ca parte reclamanta in dosar trebuie sa fiu informata in ceea ce priveste solutionarea dosarului?
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura dosar penal Nina1 Nina1 Buna ziua. Am formulat plangere penala pentru infractiuni de fals si uz de fals la Parchetul de pe langa Judecatorie.Plangerea penala a fost inaintata Politiei ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - procedura Nina1 Nina1 Buna seara, Parchetul de pe langa Curtea de Apel a emis Citatie pentu persoana care are calitatea de faptuitor in dosarul penal. In citatia respectiva este ... (vezi toată discuția)
Procedura actiune in instanta Nina1 Nina1 Actionez in instanta prin plangere impotriva rezolutiei procurorului dispusa intr-un dosar penal pentru infractiuni de fals si uz de fals. Ma pot constitui ... (vezi toată discuția)