avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reparatie acoperis de la casa scarii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reparatie acoperis de la casa scarii

Buna ziua.
Asociatia de proprietari are obligatia legala de a repara acoperisului casei scarii revine blocului?
Cel mai recent răspuns: flory_mr , utilizator 11:56, 17 Iunie 2019
Raspunsul il puteti gasi numai la presedintele asociatiei, administrator, contabil, cenzor, Intrebati oficial.
Eu v-am rugat să-mi spuneți dacă e legal ce se întâmplă și cum e procedura în orice altă Asociație de Proprietari, pentru că e uluitor ce se întâmplă, cu această „reîntregire” a Fondului de Reparații.
N-am primit niciun răspuns concret, dacă e posibil ca banii din Fondul de Reparații să rămână în cont ne-cheltuit, iar nouă să ni se ceară lunar banii pe diferite lucrări, în loc să se plătească acele lucrări, așa cum era normal și legal, din Fondul de Reparații.
Pentru ce și pentru cine ma plătim acel Fond de Reparații, dacă nu se plătesc din el lucrările.
Vreau un răspuns concret, practic, să știm cum să procedăm în Instanțe, pentru că nu putem plăti bani pentru un așa-zis Fond de Reparații, care e un fel de nou F.N.I. !
Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2019
flory_mr, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond reparatii Daniela Mihaela 9 Daniela Mihaela 9 Daca pt fond reparatii se taie chitanta separata, atunci acesta nu se mai poate include pe lista de plata, in coloana separata, inainte de total, ca pana acum. ... (vezi toată discuția)
Fond reparații Dorești Dorești Bună ziua, Am o problema la fondul de reparații am avut suna de 480 lei din care pentru zugrăvească interioara a blocului trebuia sa extragă doar 300 de ... (vezi toată discuția)
Fondul de reparatii Andrada1989 Andrada1989 Buna ziua, am achizitionat un apartament si acum se fac anumite renovari pe scara blocului si administratorul sustine ca eu nu am fond de reparatii. Stiu ca ... (vezi toată discuția)