avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Certificat energetic primit de la constructor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Certificat energetic primit de la constructor

In cazul in care un apartament are o izolatie proasta si deci un certificat energetic fals cu coeficienti incorecti, care pot fi demonstrati prin masuratori, cine raspunde pt acest fals? Constructorul care a vandut sau cel care a intocmit acest certificat? Cine este responsabil in instanta in acest caz?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Amandoi, unul pentru fals altul pentru uz de fals.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament nou cu multiple probleme MagiranL MagiranL Am, cumparat un apartament in Drm Malu Mierii si ma confrunt cu mai multe probleme: - nu exista parcare, stiu ca legea obliga constructorul - nu a respectat ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii sau uz de fals? TRAIAN78 TRAIAN78 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema si va rog sa ma ajutati Am un vecin care in 2006 a cumparat un teren langa mine. In 2008 l-a intabulat, fara ... (vezi toată discuția)
Probleme umiditate aprtament la bloc / raspunderea constructorului Adela12345 Adela12345 Buna ziua in situatia in care constructorul sustine ca nu are nicio vina si ca el a respectat proiectul (chiar daca sunt mai multe apartamente din blcourile ... (vezi toată discuția)