avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit ipotecar cu doi proprietari pe apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit ipotecar cu doi proprietari pe apartament

Buna ziua,
Eu si logodnicul meu intentionam sa cumparam un apartament cu ajutorul unui credit ipotecar. Problema nostra este ca mare parte din avans este venita din salariul lui de navigator, iar creditul il voi face eu singura (daca incercam sa fim amandoi coplatitori ne iese un scoring slab intrucat are contract de munca nedeterminat si nu putem primi creditul).
Prin urmare as vrea sa stiu daca se poate sa fac creditul singura dar sa fim amandoi proprietari de la inceput (printr-un act notarial)?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:37, 12 Iunie 2019
Da. Încheiati înainte o convenție matrimonială de separație de bunuri.
Contractați creditul doar dvs si cumpărați imobilul în indiviziune, pe cote parti.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iunie 2019
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutați cu o lămurire. am cumpărat ... AlexandruLuminare AlexandruLuminare Buna ziua, Va rog sa ma ajutați cu o lămurire. Am cumpărat împreună cu viitoarea soție un imobil în cota parte 50/50 fapt specificat și în ... (vezi toată discuția)
Achiziție imobil Frau Lehrerin Frau Lehrerin Bună seara. Vă cer ajutorul într-o privință. Mă aflu în proces de cumpărare a unui imobil 70% fonduri proprii (cadou de la părinți) și 30% credit ... (vezi toată discuția)
Nu avem avansul pentru locuință. Alecsa939 Alecsa939 Bună seara. Eu și logodnicul meu nu avem banii de dat în avans pentru achiziționarea unui apartament. Ne-am hotărât ca eu să fac un împrumut de nevoi ... (vezi toată discuția)