avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Participarea la întrunirile asociației de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Participarea la întrunirile asociației de proprietari

Poate fi amendat proprietarul care nu participă la adunarea asociației de proprietari?
Cel mai recent răspuns: CNU , utilizator 13:47, 14 Iunie 2019
Nu.
Asociatia de proprietari nu detine autoritatea si competenta sa aplice amenzi
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi date proprietarilor in asociatia de proprietari? sunt ... fiordul fiordul Amenzi date proprietarilor in asociatia de proprietari? Sunt legale amenzile in asociatiile de proprietari? Ma poate amenda asociatia de proprietari prin ... (vezi toată discuția)
Amendarea asociatiei de proprietari si imputarea amenzii presedintelui sau administratorului vinovat prin hotararea adunarii generale CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Amendarea asociatiei de proprietari duce la plata de catre membrii asociatiei a amenzii pe lista de plata din cate am inteles eu. Pentru a se evita astfel de ... (vezi toată discuția)
Amenda asociație, președinte mort vivi23ro vivi23ro Bună seara, recent am aflat Intr o ședință că asociația a primit somație de plată a unei amenzi, primita de ceva vreme , administratoarea pretinde că ... (vezi toată discuția)