avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ÎNTREBARE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ÎNTREBARE

Bună dimineața. Cum se poate aduce o modificare la Legea Asociații de propritari/ locatari și cine poate să ridice problema modificării ? Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 14 Iunie 2019
mioara țugui, utilizator
Cel mai recent răspuns: mioara țugui , utilizator 08:09, 24 Iunie 2019
Dacă tot vă șicanează și proprietarul amenință că vă aduce alții și mai necivilizați amenințați și dv. și chiar puțeți să depuneți o sesizare la fisc , sunt convins că cu așa chiriași proprietarul nu plătește impozit pe banii din chirii .
Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri.
atat legea 61 cat si legea 196 va protejeaza in astfel de cazuri.cand chemati politia folositi 112 si insistati cat trebuie
Vă mulțumesc pentru răspuns, dar vreau mai multe amănunte despre cele 2 legi, în ce an au fost publicate ??? Probabil că sînt mai multe legi cu același număr, nu știu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare mioara țugui mioara țugui Locuiesc într-un bloc de garsoniere, (unde majoritatea sînt închiriate la tot felul de indivizi dubioși, drogați, etc.), la etajul 1. Vecina de la etajul ... (vezi toată discuția)
Vecin reclamant si (cred) cu probleme psihice dricuciuca dricuciuca Buna Ziua, Am o garsoniera inchiriata. Sub garsoniera locuieste un domn pensionar reclamagiu. In urma cu cativa ani mi-a hartuit o chiriasa, facandu-i tot ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii andrei_emil andrei_emil Buna ziua, Am o problema cu vecinii de deasupra. Intre orele 22 si 08 (cand am nevoie de odihna) ei fac galagie: tropaie, vorbesc tare, muta mobila, ... (vezi toată discuția)