avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... retragere cerere renuntare la judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

retragere cerere renuntare la judecata

buna ziua

sunt in urmatoarea situatie

am intentat sotului proces de divort din culpa exclusiva a acestuia in speta existand si un minor

inainte de primul termen am depus cerere de renuntare la judecata intrucat am convenit sa ne impacam urmand sa ne prezentam la al doilea termen pentru hotararea de renuntare la judecata.

pe parcurs am constatat ca impacarea nu mai este posibila si de aceea doresc sa stiu daca exista posibilitatea de a argumenta continuarea divorului si astfel cererea de renuntare la judecata sa nu fie luata in considerare.

va multumesc

Buna ziua,

Formulati pana la termen o cerere prin care retrageti cererea de renuntare la judecata si continuati procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort complicat vioandreas vioandreas Dak ma poate ajuta cineva cu un sfat, am avut primul termen in calitate de parata in procesul de divort unde in necunostiinta de cauza am aceptat cererea de ... (vezi toată discuția)
Nu sunt de acord cu divortul stanciucbn stanciucbn In primul rand doresc sa multumesc celor care mi-au raspuns la prima mea intrebare.Acuma as dori sa stiu cum sa fac deoarece sotul meu a intentat divort din ... (vezi toată discuția)
Vreau un sfat thea12 thea12 Sotul meu a intentat divort urmand ca peste 3 zile sa avem infatisarea. Afacut o precizare de actiune de divort cu copil minor prin care solicita instantei de ... (vezi toată discuția)