avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie de impunere ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie de impunere ANAF

ANAF a emis in octombrie 2018 o decizie de impunere pentru anul 2017,in care in mod eronat era impusa pentru plata cuscadenta 30.06.2019,o suma pe care eu o achitasem deja sub forma de plati anticipate.Dupa numeroase interventii scrise si verbale decizia a fost modificata in martie 2019.Cu toate acestea pe Ghiseul.ro apare in continuare suma de plata eronata la care se cumuleaza sumele care au venit din decizii ulterioare.Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: bellefille , utilizator 16:10, 15 Iunie 2019
Daca aveti in mana acea decizie modificata in martie 2019 de catre inspectorul de la finante, o pastrati pentru ca aceea ramane valabila si nu mai trebuie sa faceti nimic.
Va multumesc.Eu am de achitat pana la 30 iunie suma din decizia recificata ,iar restul merge mai departe pe site ca obligatie de plata.Nu se poarte rectifica si obligatia de pe ghiseul.ro?Va multumesc,cu deosebita consideratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit chirie florin1955 florin1955 Buna ziua Am un apartament dat in chirie cu contract de inchiriere incheiat in martie 2017 valabil pana in martie 2018. Am declarat acest apartament la ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu Muresan_mariana77@yahoo.com Muresan_mariana77@yahoo.com De ce nu mi se achită timbru de mediu achitat în ianuarie 2014 am decizie civilă definitivă și executorie din aprilie 2017 si cerere ANAF octombrie 2017 ... (vezi toată discuția)
Completare declarație unica anaf. Ovidiu Ionut Ovidiu Ionut Bună ziua, dacă am obținut venituri din dividente mai mari de 22800 în anul 2017 însă în același timp am plătit contribuții salariale de valoarea ... (vezi toată discuția)