avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cerere de despagubire - RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cerere de despagubire - RCA

Buna ziua! Masina mea a fost lovita destul de rau, parcata fiind, iar vinovatul mi-a dat polita RCA la BCR Asigurari. Masina a fost reparata iar pt a o ridica cei de la service mi-au dat sa semnez o cerere de despagubire. Cererea contine si 3 conditii care mie imi suna cam suspect si nu stiu daca e bine sa o semnez sau nu. Am cererea scanata si as avea nevoie de opinia unui avocat. Cine ma poate ajuta ? ma puteti contacta si la crangus_claudiu@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 18:37, 28 Noiembrie 2009
Va multumesc. Am inteles despre ce e vorba. Nu este cazul meu deoarece masina mea era parcata.
Sper ca masina a fost "parcata regulamentar"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare rca - plata daunelor mugur_m mugur_m Am fost tamponat de un conducator auto care a trecut pe rosu. M-am folosit de asiguarea lui RCA pentru a repara masina insa cand sa plateasca asiguratorul ... (vezi toată discuția)
Dosar de dauna carpatica + dosar cercetare penala andreicarausu andreicarausu Buna ziua, Am mare nevoie de un sfat.... Pe scurt...am fost implicat intr-un accident de circulatie cu vatamare corporala in luna august 2010.In urma ... (vezi toată discuția)
Am suferit un accident autox-( alek_s alek_s nu stiu pasii ce trebuie urmati in calitate de pagubit am incercat sa citesc ordin csa20 din 2008 dar nu inteleg bine fiecare act cand trebe facut si nu as ... (vezi toată discuția)