avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Închisoare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Închisoare?

Buna ziua! Intr-un dosar penal (înșelăciune), judecatorul a hotărât ca persoana A trebuie sa ii inapoieze persoanei B o suma de bani, dat fiind faptul ca persoana B a fost înșelată. Pe lângă asta, persoana A a primit ca pedeapsa munca in folosul comunității si interdicția de a ieși din țara pe o anumită perioada. Săptămâna viitoare are loc ultima înfățișare din proces. A nu i-a înapoiat banii lui B pentru ca nu are niciun venit declarat. Chestiune pe care i-o va spune și judecătorului. Ce se va putea întâmpla de aici inainte? Se poate transforma acea suma de bani in ani de închisoare? Va mulțumesc și va rog sa-mi scuzați limbajul “nejuridic”
Cel mai recent răspuns: Laura288 , utilizator 23:27, 17 Iunie 2019
In baza a ce spuneti ca nu exista așa ceva dacă eu va spun ca exista? Altfel de ce as mai fi venit cu o asemenea întrebare aici? Întrebarea era oricum una simpla, dacă nu restitui banii unui individ, deși judecătorul a decis astfel, se poate transforma asta in ani de închisoare?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu exista asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închisoare pentru nerestituire bani? Laura288 Laura288 Buna ziua! Unei cunoștințe i s-a deschis dosar penal pentru înșelăciune. La sfârșitul procesului s-a decis ca persoana învinuita sa-i plătească ... (vezi toată discuția)
Ce risc daca fac un autodenunt- asistenta avocat? alexandrulupascu alexandrulupascu Buna ziua.In 2007 lucram ca politist comunitar.am fost agresat intrun local in timpul serviciului de 4 agresori ( infat decat 3 din ei m au lovit).In urma ... (vezi toată discuția)