avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie unica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie unica

Buna ziua! Cei de la Anaf mi-au lasat mesaj in spatiul virtual privat cu titlul Scrisoare depunere declaratie unica si tema Adrese, in care eram instiintata ca declaratia unica de venit se depune pana cel tarziu 31 iulie. Am pe numele meu 2 apartamente, dar nu am venituri impozabile. Nu inteleg de ce ar trebui sa depun aceasta declaratie, doar pt faptul ca am pe numele meu 2 apartamente?
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 15:15, 16 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acesta este un mesaj informativ, a fost trimis catre toti cei care au conturi in SPV, doar daca aveti obligatia depunerii o faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica - termen de depunere Adriana Vlad Adriana Vlad Buna ziua ! Am si eu un apartament , in care am chiriasi . Am depus anul trecut declaratia unica si am platit impozitul aferent in decembrie . As dori sa ... (vezi toată discuția)
Cum inreg in spv persoana fizica pt depunerea decl unice? bulzanv bulzanv Cum inreg in SPV persoana fizica pt depunerea decl unice daca primesc mesaj ca acea pers are cont activ? eu sint noua contabila si trebuiesa depun decl unica ... (vezi toată discuția)
Închiriere apartament Crissi Crissi Dacă locuiesc in străinătate și am un apartament in România care vreau sa îl închiriez trebuie sa fac declarație de venit? Dacă da, unde (adresa ... (vezi toată discuția)