avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 326 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare spor izolare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare spor izolare

Lucrez de doua luni in cadrul unei unitati teritoriale ANRSPS , colegii mei beneficiaza de un spor de izolare obtinut in insatanta in urma cu cca.3-4 ani. Am rugamintea sa-mi comunicati ce demersuri ar trebuii sa fac pentru a obtine si eu acelasi spor.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:13, 18 Iunie 2019
Probabil tot o actiune in instanta ... hotararea obtinuta de catre colegii dvs nu va este aplicabila sidvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea salariului de baza baciuemanuel baciuemanuel Buna ziua, Sunt angajat intr-o structura a Ministerului Afacerilor Interne si recent am fost informat ca imi va fi modificat salariul de baza fara ... (vezi toată discuția)
Spor confidentialitate puyku puyku Buna Ziua! Sunt functionar public la o institutie publica ce colecteaza si urmareste contributiile la fondurile speciale. Nu beneficiez de spor de ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime lumifatu lumifatu cum as putea sa aflu daca firma in care lucrez trebuie sa-mi plateasca spor de vechime? lucrez intr-o companie multinationala care comercializeaza benzina, ... (vezi toată discuția)