avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deductibilitate cheltuiala achizitie autoturism
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deductibilitate cheltuiala achizitie autoturism

Buna dimineata,

Cheltuiala efectuata cu achizitia unui autoturism (achizitionat cu factura fiscala si utilizat pentru derularea unui PFA), cheltuiala efectuata inainte de data de emitere a certificatului de inregistrare a PFA-lui este deductibila?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:39, 18 Iunie 2019
Cheltuiala efectuata inainte de data de emitere a certificatului de inregistrare a pfa-lui la registrul comertului nu este deductibila si nu se face cu factura, chitanta sau bon fiscal pe pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte fiscale gabim112 gabim112 Buna ziua Ce acte intocmeste o firma daca vinde un produs unei persoane fizice? La vanzare produselor fabricate in firma emit factura pe care scriu cnp-ul ... (vezi toată discuția)
Control anaf - facturi si devize mihai_b75 mihai_b75 Buna ziua, Am un PFA platitor de TVA si cu ocazia ultimei inspectii fiscale partiale din partea inspectorilor ANAF, mi-au fost \"date jos\" toate facturile ... (vezi toată discuția)
Neclaritati contabilitate pfa Gabrista Gabrista Buna ziua Am cateva neclaritati privind contabilitatea unui PFA neplatitor de TVA impozitare in sistem real – activitate de consultanta si ... (vezi toată discuția)