avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Daca s-a facut succesiunea si eu vreau banii pe partea mea, cum se procedeaza ?:
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 22:19, 25 Noiembrie 2009
Daca s-a dezbatut succesiunea si aveti o cota parte din bunurile imobile puteti sa le vindeti dupa trecerea pe rolul fiscal si intabularea pe numele dvs conform cotelor din certificatul de mostenitor!In cazul in care va intelegeti cu ceilalti mostenitori puteti face un partaj voluntar exact cum v-a sfatuit Ioana !B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru vanzare teren utilizator7 utilizator7 buna ziua, tatalui meu i s-a solicitat o procura, un var si un nepot impreuna cu tata sunt mostenitorii unui teren, inca nu s-a facut succesiunea, varul ... (vezi toată discuția)
Succesiune Claudia Monica Claudia Monica Noi suntem 4 frați(2 fete și 2 băieți)..Mama noastră a decedat de 19 ani și de abia acum tatăl nostru ne-a chemat la notariat pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune miseta miseta Buna ziua, Acum aproape 20 de ani mama a decedat si noi am facut succesiunea numai pentru o parte din mostenire. Ulterior am aflat ca mama mostenise de la ... (vezi toată discuția)