avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general infiintare srl
Discuție deschisă în Contabilitate în general

infiintare srl

Buna ziua!
Va rog sa ma indrumati si pe mine in pasii care trebuiesc facuti in infiintarea unui srl,documentatie.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 18:40, 18 Iunie 2019
Bună ziua,

Deplasări la ONRC, act constitutitv si statut cu codurile CAEN, alegere persoanele care constituie societatea, copii de pe actele de identitate, caziere fiscale, acte sediu (comodat sau inchiriere).
Actele necesare sunt următoarele:

[ link extern ] /

Primul pas constă în rezervarea denumirii societății, apoi se depune dosarul cu toate înscrisurile redactate (statut, declarații, contract de comodat sau titlu de proprietate, etc).
Procedura este destul de stufoasă, așa că fie mergeți la Recom să vă informați, fie contractați servicii avocațiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma sucala sucala cum si ce documente sunt necesare pentru infiintare firma srl?:) (vezi toată discuția)
Magazin alimentar in curtea proprie ramona09 ramona09 Buna ziua. Vreau sa imi deschid un magazin la mine in curte,cu produse alimentare.[paine,zahar,ulei,faina, sucuri e.t.c] a] As vrea sa stiu si eu ce acte imi ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl asociat unic = administrator in februarie 2014 - ghid practic adinutza2602 adinutza2602 Voi incerca sa prezint pasii pe care i-am urmat pentru a inmatricula SRL-ul cu asociat unic, care este si administrator. Actele le-am depus si obtinut in luna ... (vezi toată discuția)