avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cim perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cim perioada de proba

Buna ziua.....am un contract de munca pe o perioada determinata de 3 luni incepand cu 03.04.2019 pana la 03.07.2019......
Vreau sa stiu daca incepand cu 04.07.2017 pot cere demisia si beneficia de preaviz
Stiu ca atata timp cat sunt inca in perioada de proba nu am dreptul la preaviz
Multumesc
Cel mai recent răspuns: euaceeasi , utilizator 16:01, 19 Iunie 2019
In data de 04.07.2019, nu mai sunteti angajat astfel incat nu aveti ce demisie sa va depuneti.
Multumesc pt raspuns.....atunci pot trimite o notificare catre conducere cu incetarea cim mai devreme?
Pana la data de 03.07.2019, puteti depune o cerere de incetare a c.i.m. cu acordul partilor sau prin demisie.
Multumesc frumos pt ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie in perioada de proba crisu_10 crisu_10 buna ziua.sunt angajat de 1 luna si putin la un magazin non stop.am solicitat demisia si vreau sa stiu daca e obligatoriu sa respect preavizul?mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Angajat cu perioada de proba 3 luni - vreau sa imi pun demisia, trebuie sa mai stau in preaviz? elmauss elmauss buna seara, lucrez la o societate in perioada de proba de 3 luni , incepand din 9 ianurie a.c. si am gasit un job mai bun drept urmare vreau sa imi pun ... (vezi toată discuția)
Notificare demisie in perioada de proba nataliaz nataliaz Buna as avea nevoie de putin ajutor intr-o problema legata de demisie in perioada de proba. Ma aflu in perioada de proba de 90 zile avand cim pe perioada ... (vezi toată discuția)