avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recalculare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recalculare

Buna ziua!in cazul meu in luna martie2019 fosta sotie solicita majorare pensie intretinere in calitate de repr legal al copil minor.in aprile depun intampinare in termen cu acte in sprijin ptr a demonstra ca la momentul actiunii si ulterior am realizat venit sal min pe ec sau nu am avut venit,deci solicitam plata pensiei raportat la acest venit.am achitat lunar prin mdt postal suma deciziei anterioare.termenul fixat iunie ,amanare iulie,Amână cauza,reclamanta să certifice pentru conformitate cu originalul copiile înscrisurilor şi să arate dacă cererea este formulată de minor.astfel totul se lungeste,cred ca vor intra in vacanta si cu justitia.orice calcule se vor face in baza adev de la fostul angajator
si ulterior cand am lucrat sporadic cu sal minim pe ec sau deloc va rezulta suma 319lei.daca reclamanta nu remediaza pana la termenul urmator ce se poate intampla?eu ce pot face ptr a plati suma corecta,pentru ca platesc deja de 3 luni mai mult.daca platesc incepand de luna asta 319(adica rap la sal min) ce risc?pot depune pana la data termenului urmator copii dupa chitantele de la posta,de dupa inceperea actiunii?
Astept raspunsul dvs.multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:40, 19 Iunie 2019
Buna ziua,
Va indemn sa depuneti, eventual cu cateva zile inainte, toate dovezile de care credeti ca va puteti folosi pentru a dovedi ce doriti inclusiv inscrisurile in doua exemplare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligata sa fiu prezenta la stabilirea pensiei de intretinere?(nu marire) lili5 lili5 Este prima data dupa divort cand solicit sa se stabileasca pensia alimentara pt copil. La div fostul a prezentat o adev de sal falsa asa ca am cerut in ... (vezi toată discuția)
Hotarari judecatoresti irevocabile si executorii....cine le poate pune in aplicare? ContSters114133 ContSters114133 cu ce te ajuta o hot judecatoreasca definitiva si irevocabila,care este si executorie,daca cel care este obligat la plata unei pensii de intretinere minor ,nu ... (vezi toată discuția)
Cerere pensie de intretinere minor in suma fixa ContSters114133 ContSters114133 urmeaza sa primesc hotararea data in apel,aici fiind si pensia de intretinre minor,care nu a fost niciodata atacata,dar care este ca si in cazul ordonantei pe ... (vezi toată discuția)