Acum aproape doi ani am preluat alaturi de functia de Coordonator Export si vanzarile pe piata interna, primind in acest sens o Decizie interna, cu nr. de inregistrare de la secretariat si semnata de Directorul General si de catre juristul societatii . In cf. cu aceasta decizie noua mea functie devenea Coordonator Export-Vanzari Intern.
Nu am verificat daca modificarea functiei s-a facut si in Cartea de munca. Si rau am facut.
Momentan sunt in CIC, dar vreau sa ma intorc la lucru intr-o alta firma. Surpriza am avut-o in momentul in care am vazut in Cartea de Munca faptul ca nu s-a operat aceasta modificare iar CV-ul cu care am aplicat la aceasta noua firma nu mai corespunde cu ce scrie in Cartea de Munca, astfel incat CV-ul meu suna cam mincinos.:(
Ce se poate face in aceasta situatie - in mod legal? Se mai poate modifica retroactiv? La cine sa apelez?
Pana la urma am reusit sa fac modificarea in Cartea de Munca. "Dragii" mei colegi au facut o omisiune "regretabila". Banuiesc ca au facut o omisiune cu intentie. Dar asta e , traim in Romania....
Carnet de munca
aura-octav
buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema.In anul 2006 am primit decizie de sef transporturi, eu am semnat la data respectiva decizia si ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca
covi
In perioada 1997-2009 am lucrat la o firma ca functionar administrativ,in 2001 am terminat facultatea si am fost trecut pe functii cu studii superioare, fara ... (vezi toată discuția)