avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... venit NECUNOSCUT
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

venit NECUNOSCUT

Buna Ziua,daca in cadrul unui proces in care trebuie demonstrat ca o anumita persoana are venituri realizate dar nu se cunoaste locul de munca,instanta unde poate verifica statutul acelei persoane in caz ca nu exista un angajator.poate solicita ANAF?sau care sunt mijloacele ?multumesc!
Cel mai recent răspuns: Garfield67 , utilizator 15:36, 20 Iunie 2019
atat Dvs. - facand dovada ca aveti proces pe rol, cat si instanta, pot solicita relatii de la ANAF, Primarie si ITM.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai degrabă instanta poate solicita un raspuns dvs făcând dovada ca ati incercat sa aflati și nu ati reusit,depunând eventual dovada realizării unor demersur,(cereri depuse cu nr inregistrare)etc.
pai nu pot cere eu la ANAF sa-mi comunice ca persoana x are venit de pe anul sau perioada de timp invocata.asta poate solicita judecatorul,sau la ITM.nu dau relatii in acest mod.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj ContSters74221 ContSters74221 buna ziua! doresc parerea unui specialist ,pentru urmatoarea speta: intr-o societate comerciala,angajatii se ponteaza pe foi de pontaj ,la sosirea si ... (vezi toată discuția)
Proba cu înregistrare audio este legală/admisibilă? mi-am înregistrat patronul recunoscând că nu vrea să-mi plătească salariul dar judecătorul a respins-o dserban dserban Am un litigiu de munca pe rol intrucat fostul angajator nu mi-a platit salariul. La sedinta de judecata, am propus si proba cu inregistrarea audio cu patronul ... (vezi toată discuția)
Buna, vreau sa gasesc o persoana(sora mea) nu am mai vazut-o ... caalaamar caalaamar Buna, vreau sa gasesc o persoana(sora mea) nu am mai vazut-o de ani de zile(cam de 30) daca imi puteti sa imi ziceti cum as putea sa o gasesc. Niste informatii ... (vezi toată discuția)