avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reluare actiune in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reluare actiune in instanta

Se poate relua o actiune in instanta care a fost anulata ca cerere fara a se incepe judecata ?
Cel mai recent răspuns: Lavinia Oana , Avocat 13:09, 20 Iunie 2019
Depinde de motivul pentru care a fost anulata. Daca, de exemplu, nu s-a achitat taxa de timbru, se poate introduce o noua cerere de chemare in judecata cu acelasi obiect. Aceeasi situatie este si atunci cand, in procedura de regularizare, instanta v-a pus in vedere anumite obligatii, fara ca dumneavoastra sa le indepliniti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Răspuns cerere de judecată Piticuta2010 Piticuta2010 Buna ziua. Am un credit in CHF si am depus o cerere de judecata pt clauze abuzive, com de administrare ,dobanzi impotriva bancii. Am primit acest raspuns .imi ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru si evaluare ContSters337354 ContSters337354 am depus o cerere am evaluat si am timbrat la valoarea obiectului acererii dupa aprecierea mea 1. nu inteleg cum se poate anula o cerere in procedura de ... (vezi toată discuția)
Repunerea pe rol dupa dezinvestire; reexaminarea catinf catinf Buna ziua, Am depus o actiune de contestatie la executare prin care am cerut anularea incuviintarii executarii silite si desfiintarea dosarului. Am primit o ... (vezi toată discuția)