avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Lipsa permis in Olanda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Lipsa permis in Olanda

Buna ziua. Sotul meu a condus fara permis si sub influenta alcoolului in Olanda. Problema este ca a avut loc si un accident, a intrat intr un copac. Mentionez ca nu a lovit alta masina, nu exista victime. A fost la sectie, a suflat in fiola de doua ori, i a fost inmanata o citatie in care i se spune ca in luna septembrie trebuie sa se prezinte la tribunal si l au lasat sa plece acasa. Oare ce urmeaza?va fi inchis? Amenda stiu sigur ca va primi.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:03, 21 Iunie 2019
Buna ziua,
Se aplica prevederile legislatiei de acolo...
Puteti consulta un avocat de acolo sau citi legislatia si vedeti limitele de pedeapsa prevazute pentru fapta s-a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condus sub influența alcoolului și fără permis de conducere. Nipps Nipps Salut, acum aproximativ o săptămână am lovit o mașină parcată pe dreapta, a venit poliția am suflat în fiolă și a rezultat 0.77. Eu momentan nu ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv suspendare permis T-BONE T-BONE Buna ziua! Mi-a fost suspendat permisul de conducere dupa ce am fost acrosat de un biciclist. Eu eram oprit la indicatorul stop, iar biciclistul care circula ... (vezi toată discuția)
Consum de alcool la serviciu marian.b marian.b In urma unei verificari cu fiola alcooltest, efectuate in cadrul unitatii, aceasta a reactionat pozitiv si s-a inverzit in proportie de 40%. Daca fiola este ... (vezi toată discuția)