avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Dobanda hotarari
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Dobanda hotarari

Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu calcularea dobanzilor pt hotararile judecatoresti primite de cei din invatamant? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: andreeeeea123 , utilizator 22:11, 30 Iunie 2019
Procedura de calcul este stabilită în ordinul 4004/14.05.2019:
[ link extern ]
Eu asta stiu, multumesc! Si am si formula. Intrebarea mea este urmatoarea... dobanda se aplica la transele pe care le am primit sau la.suma pe care ne au oprit o in 2009? Intreb asta deoarece contabila a calculat dobanda pentru o suma totala pe care eu am pierdut o lunile cat ne a fost taiat salariu. Stiu.. nu se prea intelege, nici eu n am inteles..

carmen01011958 a scris:

Procedura de calcul este stabilită în ordinul 4004/14.05.2019:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut ! sunt angajat la o institutie bugetara. in urma unui ... Alexandru16 Alexandru16 Va salut ! Sunt angajat la o institutie bugetara. In urma unui proces colectiv,am avut castig de cauza in doua procese,pentru niste drepturi banesti. Dupa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie 2015 si calcul concediu post si prenatal claudiu_23 claudiu_23 Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta si pe mine cu o dilema in legatura cu calculul indemnizatie de crestere copil cat si calculul salariului acordat ... (vezi toată discuția)
Dobanda legala blue2v blue2v buna ziua! am de recuperat o suma de bani de la o persoana fizica.procesul e pe rol,problema e ca am gasit mai multe formule de calcul al dobanzii legale si nu ... (vezi toată discuția)