avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum pot afla proprietarul unei cladiri?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum pot afla proprietarul unei cladiri?

Doresc sa cumpar in parteneriat cu cineva o cladire de birouri,doar ca ne lovim doar peste agenti imobiliari foarte ciudati,care ori vor multe date despre companie,ori amana prezentarea ofertelor,motiv pentru care dorim sa discutam direct cu proprietarul si sa ii si expunem situatia.Deci de unde se poate afla proprietarul unei astfel de cladiri?
Încercați la OCPI, sa luați un extras de Carte Funciară dacă imobilul este înscris in Cartea Funciară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar necunoscut ruxyradu ruxyradu Buna ziua, As dori sa aflu daca si cum poate afla Asociatia de Proprietari cine este proprietarul unui apartament (ultimul proprietar cunoscut a decedat si de ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara pentru informare nety36 nety36 Buna ziua, am nevoie de un extras de carte funciara pentru informare sau orice alt document care sa-mi indice proprietarul de drept al unui imobil Am ... (vezi toată discuția)
Demersuri cumparare garsoniera fara agentie fara teapa? ovidiu_stan ovidiu_stan Buna ziua, Doresc sa achizitionez o garsionera direct de la cumparator, luni vom face precontractul la notar, si imi este frica de viciile ... (vezi toată discuția)