avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura

Buna ziua
Nu stiu daca am nimerit unde trebuie.
As dorii sa stiu daca pt minora am hotarare încredințare definitiva si irevocabilă,daca mai am nevoie de declarație la notariat pt acord ieșire din țară pt ai elibera pașaport
Cu mulțumiri.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 17:25, 24 Iunie 2019
Daca s-a stabilit exercitarea autoritatii parintesti in exclusivitate de dvs, nu aveti nevoie, mergeti cu hotararea la un avocat sa va spuna exact!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor MalinuA MalinuA Buna ziua.Am o fetita de 12 ani care mi-a fost incredintata definitiv si irevocabil de tribunal.Tatal ei este fugit din tara si de 10 ani nu se mai stie nimic ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu minor de 7 ani dupa divort mamica_1 mamica_1 Buna ziua, Am divortat in 2008 si am primit o hotarare definitiva si irevocabila de incredintare catre mama a minorului. Custodia nu este comuca, imi ... (vezi toată discuția)
Scoatere minor din tara fara acordul tatalui capucino capucino Se poate sa scot din tara un minor fara acordul tatalui, daca sentinta de divort s-a pronuntat in 2009 si minorul mi-a fsot incredintat mie spre crestere si ... (vezi toată discuția)