avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna legal in invatamantul privat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna legal in invatamantul privat


Buna seara
Sunt profesor la o gradinita privata.Prin contractul individual de munca pe care l-am semnat am un concediu de odihna de numai 21 de zile. Este legala prevederea aceasta?
Scolile private functioneaza dupa Legea Educatiei Nationale, care spune ca avem dreptul la 62 zile lucratoare de concediu.
(Lucrez 8 ore pe zi cu elevii, fizic)
Este legal sa am 21 sau 62 de zile de concediu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:37, 25 Iunie 2019
Scolile private functioneaza dupa Legea Educatiei Nationale, dar ca sistem de organizare , autorizare, functionare nu si in ceea ce privesc raporturile de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de concediu la scoala privata Motanschi Motanschi Buna seara Sunt profesor la o scoala privata.Prin contractul individual de munca pe care l-am semnat (de nevoie!) am un concediu de odihna de numai 20 de ... (vezi toată discuția)
Profesor - dreptul la concediu de 62 de zile pe an cf legii educatiei Uvr22 Uvr22 Bună ziua! Un profesor angajat cu normă întreagă cu 8 h pe zi, la o scoală privată are dreptul la 62 de zile de concediu conform legii educației? Sau ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna alexandra910523 alexandra910523 M-am angajat in octombrie 2015 la o gradinita si concediul de odihna mi-a fost impus de angajator in perioada sarbatorilor de Craciun cand gradinita a fost ... (vezi toată discuția)