avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... examen ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

examen ITM

stie cineva cum se desfasoara examenul de atestare la ITM cu d-na Tetoianu?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:41, 26 Noiembrie 2009
Examenul nu se da cu d-na Tetoianu. Din Comisie fac parte Presedinta Comisiei Cosa Madalina (o dulceata de femeie) si inca alte 2 persoane (nu au fost de fiecare data aceleasi).
Examenul cuprinde (sau cel putin cand am dat eu examenul ultima data) un test grila si apoi o situatie de completat intr-un carnet de munca.
Daca ati invatat legislatia nu aveti de ce sa va faceti griji.
La d-na Tetoianu depuneti dosarul personal pentru atestare si stabiliti ziua de examen . Examenele se dau numai vinerea . Dosarul trebuie sa cuprinda :
- diplomele de absolvire a învăţământului liceal, post liceal sau superior, după caz
- diploma de absolvire a cursului de inspector RU ( copie xerox)
- decizie a angajatorului din care sa reiasa ca sunteti imputernicita de a opera in cartile de munca
- contractul individual de muncă încheiat cu angajatorul (copie xerox);
- acte identitate (copie xerox);
- certificat cazier judiciar în original(se obtine pe loc daca esti nascuta in Bucuresti sau in 3 zile daca locul nasterii este in tara )
- curriculum vitae al persoanei desemnate, scris de mână.

Si tot dna Tetoianu va transmite si rezultatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestare itm mihapet mihapet Buna ziua, Vreau sa dau in ianuarie examenul de atestare a inspectorilor de resurse umane la ITM, dar nu stiu pana cand se fac inscrierile. mentinez ca ... (vezi toată discuția)
Inspector resurse umane ContSters74221 ContSters74221 buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca este necesar de un atestat suplimentar,pentru a putea opera modificari in carnetul de munca. mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Carnetul de munca ioanav04 ioanav04 buna seara! poate cineva sa-mi spuna ce conditii trebuie sa indeplineasca un angajat al unei companii pentru a putea face inregistrari in carnetele de ... (vezi toată discuția)