Buna dimineata. Doresc sa cumpar un teren intravilan. Partea din teren cu constructia am achizitionat-o in 2017 de la un proprietar care la randul lui a achizitionat-o de la proprietarul de drept(primul proprietar). Terenul ramas pe care doresc sa il cumpar, este in continuarea proprietatii cumparate de mine. Intre proprietate mea si cea a vecinului(din partea stanga) a ramas o fasie de teren pe lungimea celor doua proprietati care se pare ca a fost lasata de proprietarul de la care am cumparat, la intelegere cu fostul proprietar, terenul respectiv fiind considerat drum de servitute, doarece terenul pe doresc sa il cumpar, fara aceasta fasie nu are acces la drum. In actele de proprietatii cumparate de mine figureaza suprafata, fara aceasta fasie. Intrebare:Din actele pe care le solicita notarul pentru intocmirea contractului de vanzare-cumparare se poate identifica exact terenul care este de vanzare si proprietarul(inclusiv drumul de servitute)? Ce obligatii are cumparatorul in acest caz, pentru a nu avea probleme dupa cumpararea terenului, in momentul delimitarii proprietatii cu gard(inclusiv acest drum de servitute.) Multumesc
Imi e greu sa inteleg unde e fasia, ce e in partea stanga etc.
Incercati sa fiti mai clar desore cum stau lucrurile si, mai ales, cu privire la intrebare. Da, din acte se va identifica exact terenul. Obligatiile cumparatorului sunt dre plata a pretului, preluare a bunului etc., fara diferente. E ceva anume ce doriti sa stiti?
Drept de trecere
Marian2901
Buna ziua,
acum doi ani am cumparat o propietate in Clinceni de la o doamna stabilita in SUA Am cumparat casa si 1211 mp teren. Initial doamna a avut 3500 mp ... (vezi toată discuția)