avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună. Terenul care vreau sa îl cumpăr nu are acces ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună. Terenul care vreau sa îl cumpăr nu are acces la drumul ...

Bună. Terenul care vreau sa îl cumpăr nu are acces la drumul public. Acum accesul la teren se face pe o fasie de teren de 100m lungime 4 m lățime care in acte figureaza teren arabil. Proprietari pe aceasta fasie sunt patru printre care si cel de la care vreau sa cumpar terenul. Cum sa procedez la notar ca atunci cand fac actele pt teren să se specifice ca am drept de acces pe acea fasie? Ma gandesc ca trebuie sa-mi dea acordul toți proprietarii acelei fâșii, nu doar cel de la care cumpăr.
Cel mai recent răspuns: Butinut , utilizator 00:23, 13 Aprilie 2025
Drept de servitute,pentru cale de acces. Din câte știu trebuie trecut de către vanzator și în actul de vanzare cumpărare

valicj a scris:

Bună. Terenul care vreau sa îl cumpăr nu are acces la drumul public. Acum accesul la teren se face pe o fasie de teren de 100m lungime 4 m lățime care in acte figureaza teren arabil. Proprietari pe aceasta fasie sunt patru printre care si cel de la care vreau sa cumpar terenul. Cum sa procedez la notar ca atunci cand fac actele pt teren să se specifice ca am drept de acces pe acea fasie? Ma gandesc ca trebuie sa-mi dea acordul toți proprietarii acelei fâșii, nu doar cel de la care cumpăr.

Cel mai sigur consultați un avocat

valicj a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare Bosscostelino Bosscostelino Buna dimineata. Doresc sa cumpar un teren intravilan. Partea din teren cu constructia am achizitionat-o in 2017 de la un proprietar care la randul lui a ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu un sfat bebe2000 bebe2000 Acum 2 ani am cumparat o vila cu teren, langa mine mai este o vila ( identica cu a mea) construita de acelasi vanzator. Vila mea fiind prima iar a vecinului a ... (vezi toată discuția)
Limite constructie casa laurentiuu laurentiuu Un teren intravilan in oras are deschiderea la strada de 17 m(latime) si lungimea (adâncimea) de 100m. Daca se doreste cumpararea a doar 500-600 mp dar la ... (vezi toată discuția)