avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia

Buna seara !
De la niste mici neînțelegeri la locul de munca angajatorul mi a spus sa mi.dau demisia.

Pb e daca eu nu vreau sa mi dau demisia si nu vreau sa plec, cum ma poate da afara ?? Mentiionez ca nu am facut vre o.abatere gravă. Au fost niște discuți pe tema munci.
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2019
chic36, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 25 Iunie 2019
Va poate concedia.

Concedierea poate fi dispusa pentru motive care tin de persoana salariatului sau pentru motive care nu tin de persoana salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi angajat - restrangere activitate companie privata strumfitza strumfitza Buna ziua, am nevoie sa inteleg ce drepturi pot avea in cazul in care compania la care lucrez isi reduce activitatea, mai exact vrea sa reduca numarulde ... (vezi toată discuția)
Criterii pt care un patron te poate da afara toporan florentina toporan florentina Buna seara, cum am mentionat si in titlu as vrea sa stiu care sunt criteriile legale in termenii carora un patron te poate da afara la momentul si legile ... (vezi toată discuția)
Concediere de la o zi la alta lilu68 lilu68 Doresc sa va intreb cu ce art.din Codul Muncii se poate concedia o persoana de la o zi la alta Mersi (vezi toată discuția)