avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire cu probleme

Buna ziua,

Mama mea a decedat dupa 5 luni ce a fost diagnosticata cu cancer ultimul stadiu. In aceste luni noi am intretinu-o ( pensia ei abia acoperea ratele la creditele contractate si intretinerea apartamentului) dupa ce am avut promisiunea ( din pacate verbala ) din partea surorii mele ca va lasa din partea ei de mostenire. Eu avand un bebelus de 2 luni nu m-am putut descurca singura astfel sotul meu nu s-a mai angajat in perioada acaeasta de 5 luni pentru a o ingriji . Dupa ce mama a decedat am primit un email ca banii promisi imi va da doar dupa ce vindem apartamentul daca preiau creditul de 10000 de ron contractat de mama. Dupa decesul mamei acest credit a devenit exigibil, iar banca ma ameninta ca daca nu platim( sora mea refuza sa plateasca partea ei ) pune secestru pe apartament. Va rog daca puteti sa-mi dati un sfat de specialitate cum sa procedez atat in legatura cu mostenirea ( inclusiv cu recuperarea cheltuielilor daca se poate) cat si cu creditul mostenit pentru a nu pierde macar apartamentul. Va multumesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: terezbarbu , utilizator 10:36, 27 Noiembrie 2009
Va multumesc foarte mult pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prostie sau nebunie viorel 33 viorel 33 Am o mare problema. Acum doua luni am aflat ca mama are mielom multiplu mai pe romaneste cancer. Ca sa fie socul si mai placut la o luna de zile dupa ce ma ... (vezi toată discuția)
Dreptul la apartament D_Adrian02 D_Adrian02 Buna ziua , locuiesc intr-un apartament cu 4 camere impreuna cu mama si fratele meu , tatal meu a decedat acum cateva zile ( apartamentul este cumparat de ... (vezi toată discuția)