avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog ajutatima cu un raspuns
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog ajutatima cu un raspuns

Cand eu aveam 6 ani ,mama mea a divorțat , în 2003 a decedat tatăl meu iar în 2005 bunicul meu . Tatăl meu nu are frați singura moștenitoare fiind eu . Bunica mea ma dat in judecată pentru dezbaterea moșteniri după care la o perioadă de timp a făcut acte vanzare cumpărare cu întreținere pe partea ce i sa cuvenit ei . Bunica mea a decedat cei care au avut-o sub întreținere bună avut grija ei cum ar fi trebuit ,la înmormântare fiind vânătă pe fata , murdară și foarte urat pregătită . Cei care au avut-o sub întreținere susțin că ia venit rău și a căzut jos iar ei au lasat o așa fără să o ducă la spital spunând că și așa moare spunându i unui vecin . Eu ca nepoată fiind între noi dezbătută moștenirea as putea chema in judecata si sa pot strica actele acelor oameni care nu și-au respectat angajamentele si obligatiile pe care le aveau.
nu puteti anula acel contract.
Nu aveti absolut nici o sansa ,rezolutiunea contractului putea fi cerută doar de bunica în timpul vieții în cazul în care nu era îngrijită de persoanele respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere Sandra Alexandra Sandra Alexandra Buna ziua !Va rog ajutatii . Bunica mea a decedat in 2002 ,bunicul meu fiind paralizat de partea dreapta a ramas in grija parintilor mei timp de 4 ani dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiunea in instanta alexuzza_africa alexuzza_africa Buna ziua! intrebarea mea este: bunica mea a avut doi copii , tatal si unchiul meu, tatal meu a decedat in 1987 iar noi cele trei surori am ramas orfane de ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere nicole852107 nicole852107 buna ziua.am si eu o problema ,poate ma ajutati umpic...in 1986 bunica mea le-a facut contract de intretinere parintilor mei pe cota de 2/8 din din casa si ... (vezi toată discuția)