avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesirea din indiviziune a unei persoane decedate?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesirea din indiviziune a unei persoane decedate?

Buna ziua!
Se poate cere iesirea din indiviziune a unei persoane decedate?
Este vorba de un partaj, iar daca persoana decedata nu ar fi scoasa din indiviziune, parte a averii care ar trebui sa-i revina, ar ajunge la sot, care de asemenea este decedat si ar continua catre copiii sotului din alta casatorie. Cred ca este singura optiune, avand in vedere ca mostenirea pe care matusa trebuia sa o primeasca de la parintii ei nu a fost inca dezbatuta. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:04, 26 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Cred ca e bine sa luati legatura cu un avocat care sa va lamureasca.
Expozeul dumneavoastra este total ilogic
Nu te poti judeca cu un decedat deci nu poti cere iesirea din indiviziune cu o persoana decedata.
Ce legatuta exista intre iesirea din indiviziune si dreptul de mostenire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu probleme. ce se poate face când unul dintre moștenitori nu dorește împărțirea pe cale amiabilă? PROSPERITATE PROSPERITATE Buna ziua \" Va rog frumos sa imi spuneti si mie cu trebuie procedat in situatia pe care am sa v-o descriu in continuare ; Bunica mea a decedat de curind, a ... (vezi toată discuția)
Drepturile sotilor asupra bunurilor crocolina3 crocolina3 Buna seara.Am si eu o nelamurire,pe care sper sa o rezolv.Tatal meu,ramas vaduv, s-a casatorit,numai la biserica, si as dori sa stiu daca sotia lui de acum are ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii nefis nefis buna ziua. va rog sa-mi spuneti ce se poate face in cazul in care sotia a decedat si terenul si casa a ramas a sotului si a celor 2 copii.Copii vor sa vanda ... (vezi toată discuția)