avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizitare copil 8 luni
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizitare copil 8 luni

Imi puteti da, va rog, un exemplu de program de vizitare de catre tata pentru un bebelus de 8 luni in timpul sarbatorilor: Craciun, Revelion, Paste?
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 14:58, 28 Iunie 2019
Eu am rugat sa mi se ofere un exemplu, daca se poate. Cititi postarea initiala. Nu, nu ne intelegem. Din raspunsul dvs trag concluzia ca pt un copil asa mic, nu se stabileste program de sarbatori?!?
Mie mi s-a propus sa ii dau copilul la domiciliul lui 12 ore de Craciun , in anii impari.
fiecare trebuie sa ceara ce il intereseaza, dvs sa locuiasca copilul cu dvs si pensie si tatal sa relationeze cu copilul dupa un program stabilit de instanta pt ca nu va intelegeti ca parinti. Si tatal cere.. a cerut deja ? ce program a cerut ? Daca de ex a cerut 12 ore de craciun, dvs prin intampinare scrieti ca nu sunteti de acord cel putin pana la o anumita varsta ca il alaptati si nu e vb doar de asta ca pana la urma ii puteti pune la pachet in biberon, ci ar fi f greu pt copil sa nu isi vada mama atatea ore sai puteti fi de acord cu 12 ore de craciun, dar in anii pari, asta insemnan craciunul lui 2020 cand copilul e mai mare.
eu propun pentru un copil de 8 luni un program de sarbatori la domiciliul mamei, 2 ore, iar tata sa vina cu cadouri , frumos civilizat.
La 8 luni nu trebuie sa fie neapărat la domiciliul mamei cele 2-3 ore, tatăl poate ieși și cu copilul în parc dacă vremea o permite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs- program de vizita minor ramgam ramgam Buna seara, Am dori sa stiu daca pot sa fac recurs la o solutie data intr-un proces pt vizitare minor. Copilul are 1 an si 2 luni, e alaptat, are un ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor ramgam ramgam este vorba despre un minor de 11 luni, alaptat, dependent 100% de mama sa, nu isi cunoaste tatal,acesta nefiind interesat timp de 8 luni de ea. mentionez ... (vezi toată discuția)
Explicatii hot. jud. referitoare la program vizitare minor buzeadrian buzeadrian Buna ziua, Am o sentinta definitiva si irevocabila cu privire la programul de vizitare a unui minor care suna cam asa: [obliga reclamanta(fosta sotie) sa ... (vezi toată discuția)