avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT COMODAT CU TITLU EXECUTORIU
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT COMODAT CU TITLU EXECUTORIU

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns:

As dori sa-i fac unei persoane un contract de comodat cu titlu executoriu pentru un apartament.
In cazul in care persoana respectiva nu is achita datoriile ( intretinere, lumina, cablu) pot sa-l execut silit, obligandu-l sa paraseasca locuinta?
Nu as dori ca executorul sa-i faca poprire pe salariu, as dori sa-l oblige sa paraseasca locuinta.

Va multumesc frumos.

Cel mai recent răspuns: dmdaniel , utilizator 08:16, 23 Februarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Contractul de comodat este cu titlu executoriu in privinta obligației de restituire.
Iar conform art 2151 alin 1 din Codul civil "Comodatarul suportă cheltuielile pe care le-a făcut pentru a folosi bunul."
Deci, nu trebuie inserate cine stie ce clauze.
Buna ziua,

Va multumesc mult.
Buna dimineata,

Va multumesc frumos.

O zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de comodat nicusorilinca nicusorilinca buna ziua, speta mea este urmatoarea: eu in calitate de proprietar vreau sa inchei un contract de comodat, prin care cedez folosinta unui bun imobil, unei ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere drazicmania drazicmania Vreau sa las un prieten sa stea intr-o garsoniera in care nu sta nimeni cu conditita sa imi plateasca cheltuielile.. Intrebarea mea este daca pot sa fac cu el ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat/inchiriere utilizator5555 utilizator5555 Buna seara, In calitate de persoana fizica detin o locuinta. As dori ca pentru acea locuinta sa inchei un contract de comodat intre mine ca ... (vezi toată discuția)