avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Utilizarea datelor personale de către terți fără ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Utilizarea datelor personale de către terți fără consimtamant

Un notar, la solicitarea unei persoane a folosit datele mele personale in 8ntocmirea unor înscrisuri, de care eu nu am avut cunoștință.Precizez ca nu cunosc nici pe tert , nici pe notar.Aceasta persoană, pe care eu nu am vazut-o, răvneste la dreptul meu de mostenite asupra unui teren agricol. Intrebarea e urmatoarea: : unde il pot reclama pe notar si pe acest individ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:15, 28 Iunie 2019
Ce fel de inscrisuri?
Contract de împrumut si Contract de vanzare drept moștenire.Nu stiu titlu celui de al doilea ,dar la asta se referă.
Ok. Oferiți mai multe date despre contextul in care v-au fost folosite datele in contractele respective.
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2019
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere chemare in judecata pentru anularea unei sentinte civile pronuntata intr-un dosar anterior mary6 mary6 buna ziua,cu mare respect va rog sa-mi da-ti si mie un sfat,doresc sa deschid un proces civil legat de o sentinta civila pronuntata intr-un dosar ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu peripetii avocatnet1 avocatnet1 Buna ziua, O cunostinta are urmatoarea problema si m-a rugat sa o expun forumului dumneavoastra. In urma cu 6 luni a survenit decesul si celui de-al doilea ... (vezi toată discuția)
Proces de partaj cu cerere de interventie pentru reclamant Taisa Denisa Taisa Denisa Am fost casatorita in perioada 1983-2007. Am deschis procesul de divort si partaj pentru 2 apartamente si o casa ,de trei ani si jumatate si sunt inca doar la ... (vezi toată discuția)