De curand am incercat sa I-au un credit ipotecar in vederea achizitionarii unei case. Niciodata nu am avut restante la nimic. Stiindu-ma ''curat'' , intre timp am facut un antecontract cu vanzatorul acestei case. Acum cateva zile mi-a venit raspunsul de la banca , ca mi-au respins cererea de credit pe motiv ca in anul 2017 am facut la solicitarea bancii unde aveam un credit o conversie din franci in lei cu reducere de sold, si apar cu restructurare si din cauza aceasta au refuzat. Am incercat si la alta banca si acelasi raspuns. Mentionez ca nu am avut restante la rate ba chiar am avut rambursari anticipate de-a lungul anilor. Nu am avut idea ca se v-a intampla asa ceva ca nu faceam acea conversie. Ce pot face in cazul acesta? La biroul de credit apar in regula , fara datorii.
Nu puteti obliga o institutie financiara sa va dea credit. Nu stitu cum de v-ati aventurat sa semnati un antecontract cat nu ati avut o discutie inainte cu banca.
Datorii la banca
alecu1
am un credit ipotecar luat in 2007 in chf.am trei luni de cind nu am mai putut plati ratele sau am platit doar partial.de la 1 ianuarie sotia nu mai lucreaza ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar
Ale1980
Buna ziua,
Ne confruntam cu urmatoarea problema. Inca de la inceput va scriu ca noi am fost neatenti si am crezut in banca \\"X\\" si in functionari.
In ... (vezi toată discuția)