latka a scris:
Ceva nu se potrivește în povestea dvs. spuneați de 70m lungime pina la contorul de branșament, acum spuneți de 500m.
Se potriveste, doar ca dvs. nu ati dat suficienta atentie la ce a descris initiatorul.
Se pare deci, dat fiind ca la timpul cand s-a construit imobilul nu exista infrastructura (tevi de alimentare apa) pe strada respectiva, dezvoltatorul a facut aductiunea printr-o conducta (cei 70m), ce trece prin subteranul altei proprietati, pe cea mai scurta cale posibila. Societatea Apa Canal Ilfov, daca ar dori, pentru a ajunge la intrarea in blocul respectiv cu infrastructura sa, ar trebui sa faca aductiunea de la o distanta de vreo 500m, urmand traseul strazii/strazilor.
ceciliaradu a scris:
Este posibil sa fie sparta teava de LA IESIREA IN BLOC PANA IN CONTORUL FURNIZORULUI.
Nici dvs. nu ati fost atenta... Anterior postarii dvs, initiatorul explica ca au facut deja teste din care a reiesit ca este imposibil ca acea conducta sa fie sparta.
marinicafarafrica a scris:
Intre contoarele noastre si al lor mereu apar pierderi mari 300 - 500 mc pe luna.
Nu ati precizat si ce procent au aceste diferente/pierderi in consumul total. Cat, de exemplu, inregistreaza contorul de bransament si cat, in total, inregistreaza cele doua apometre (pe cele doua scari).
Eu am intrat pe topicul dvs acum, cautand diverse info, tocmai din cauza ca ma confrunt cu o situatie in care ne-am sesizat ca, contorul de bransament s-a apucat de inregistrat valori de pana la 4 ori !!! mai mari decat consumul inregistrat si cumulat total al apometrelor individuale din bloc. Un consum inregistrat care deci nicidecum nu poate fi pus pe seama diferentelor uzuale cu care toate blocurile se confrunta datorita multiplelor motive de care multa lume este mai mult sau mai putin constienta.