avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis conducere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis conducere

Buna ziua! Daca m-am căsătorit si mi-am schimbat numele , acum trebuie sa imi schimb si permisul ?
Bună ziua.
Evident că trebuie preschimbat..
Cu stimă, Av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua daca am divorțat și între timp m-am căsătorit ... madalinastoiannicoleta@gmail.com madalinastoiannicoleta@gmail.com Buna ziua daca am divorțat și între timp m-am căsătorit cu tatăl copiilor care el este cel natural, numai că copii poarta numele celui cu care eram ... (vezi toată discuția)
Incep prin a va multumi ca existati!exista urmatoare situatie,am ... Cristina1308 Cristina1308 Incep prin a va multumi ca existati!Exista urmatoare situatie,am un copil care in prezent este major ,nu este recunoscut de tatal biologic in certificat, in ... (vezi toată discuția)
Partaj intre soti si socrii NICOL COSTACHE NICOL COSTACHE Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns in cazul meu. Am fost casatorita 25 de ani. Am divortat la sf snului 2020. In timpul casatoriei eu ... (vezi toată discuția)