avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intarzieri insuportabile ale platii salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intarzieri insuportabile ale platii salariului

Buna ziua,m-am angajat de curand la o firma, este vorba despre un call center de lb.italiana, care deserveste compania de telefonie mobila italiana H3G.Inca din prima luna salariul a intarziat cu 2 saptamani, in conditiile in care sunt angajati peste 150 oameni, care tac si pleaca privirea, nu stiu de ce, impozitele la stat nu sunt platite de 1 an si asa a functionat aceasta firma de la infiintare, acum 3 ani.Patron este un italian , care vine foarte rar in Romania , dar banii platiti de compania de telefonie ii intra lui in cont ....Ce pot sa fac in aceasta situatie, pt ca nu vreau sa plec, deoarece , sincer , imi place ceea ce fac? Va multumesc.As dori una sau mai multe adrese utile , unde sa pot face niste sesizari, dar sa fie luate in seama si, eventual, rezolvate.Va multumesc din nou.
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2009
dalexa_59, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 11:02, 26 Noiembrie 2009
Sesizati Inspectia Muncii si / sau chemati in instanta angajatorul pentru a va recupera drepturile salariale cuvenite si neachitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme laptop_intentare proces cristyne1602 cristyne1602 Buna, Am cumparat un laptop produs de o firma renumita in februarie 2012. De atunci pana in prezent, acest laptop s-a stricat de 3 ori, de fiecare data ... (vezi toată discuția)
Restanta servicii telefonie mobila/somatie societate recuperari creante eneyonut eneyonut Buna dimineata, Am o mica problema cu o factura [ furnizor]In luna Martie 2011 mi sa terminat perioada contractuala cu [furnizorul]. Mi-am facut cerere de ... (vezi toată discuția)
Sume restante abonament telefonie mobila ContSters215676 ContSters215676 Buna seara, Pe data de 25 iulie 2010 am facut un abonament pe 6 luni cu o companie de telefonie mobila. Apoi s-a prelungit automat pana cand am cerut ... (vezi toată discuția)