avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... poprire pensie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

poprire pensie

Executorul judecatoresc a emis titlu executoriu si a poprit pensia chiar daca era un proces in derulare care s-a soldat cu o hotarare definitiva de anulare a actelor de executare , Ce trebuie sa fac pentru a nu se mai retine sume din pensie ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:13, 30 Iunie 2019
Executorul avea acest drept să poprească pensia la acel moment, deoarece un proces de contestare aflat pe rol nu suspendă executarea silită.

Dacă procesul de contestație la executare a fost admis, legalizați hotărârea la instanță, și mergeți să o depuneți la executor la dosarul execuțional.

Pentru a recupera banii deja reținuți, trebuie deschis un alt proces, prin care se cere întoarcerea executării.
Ultima modificare: Duminică, 30 Iunie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admiterea contestatiei la executare e executorie? stelarman20001 stelarman20001 avem urmatoarea situatie. instanta de fond admite contestatia la executare si declara nule toate actele de executare dar nu trece in dispozitiv ca este ... (vezi toată discuția)
Executare silita mytly_mytly mytly_mytly daca este o hotarire definitiva si irevocabila executorul judecatoresc poate sa faca executarea silita daca pe rol este ``contestatie in anulare recurs```si ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare ContSters249161 ContSters249161 Buna ziua! Acum ceva vreme am demarat o executare silita prin poprire asupra unui debitor. Tertul poprit a apucat sa-mi achite cca 90% din suma executabila. ... (vezi toată discuția)