avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de colaborare

Buna ziua ,am nevoie de informații privind următoarea situație .
Sunt angajata cu contract individual de muncă ( unde îmi sunt plătite toate impozitele către stat , sănătate ,etc ) și mai sunt reprezentant vânzări la o firma de cosmetice. La firma de cosmetice îmi fac contract de colaborare cu perioada de un an și îmi opresc 10% impozit pe venit . E legal să am contract de muncă și contract de colaborare în același timp ? Și dacă e legal să am 2 contracte ,pentru contractul de colaborare sunt obligata sa îmi plătesc eu sănătatea și restul daca le am deja plătite de la contractul individual de munca ?
Cel mai recent răspuns: Laura2891 , utilizator 00:06, 2 Iulie 2019
Puteti cumula veniturile obtinute in baza unui contract de munca cu cele realizatein baza unui contract de colaborare în același timp.
Va mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viramente pt contract colaborare crai crai Buna ziua Va rog sa-mi spuneti si mie daca se poate ce viramente se fac atat de angajat cat si de angajator in cazul contractului de colaborare pe Codul Civil ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru venit din mlm Cristinazam Cristinazam Buna dimineata, Lucrez cu o companie de vanzari directe(gen avon,oriflame...) care din banii pe care ii acumulam ne opresc 10% ,pe langa acesti 10% este ... (vezi toată discuția)
Drept indemnizatie crestere copil alex_c alex_c Buna ziua, As dori sa stiu ce conditii trebuie indeplineite pentru a beneficia de indemnizatia de crestere copil, in conditiile in care singurele venituri pe ... (vezi toată discuția)