avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În cât timp ajunge dosarul la judecătorie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În cât timp ajunge dosarul la judecătorie?

Am depus plângere,hoțul a recunoscut furtul,exista și filmări cu el si cu obiectile furate.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cmtf , utilizator 22:46, 21 August 2019
Buna seara,
Probabil cam un an!
Depinde de la caz la caz.
Depinde si de la localitate la localitate.
Localitatea București..
Trebuie sa cer eu trimiterea dosarului la judecătorie,după un an?Mulțumesc pentru toate raspunsurile,primite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am si eu o problema..anul trecut mia spart casa au ... Atai Atai Bună ziua am si eu o problema..Anul trecut mia spart casa au furat bani si aur am chemat poliția, amprenta, declatie,si atat.Mau chemat în septembrie sa ... (vezi toată discuția)
Poliția nu dă curs dosarului cu plângere penală pentru furt calificat. ce mai pot face? de un an și jumătate nu am nicio informație despre dosar Petrica89 Petrica89 Buna seara! Am depus o plângere împotriva a trei persoane care au sustras din depozitul magazinului meu mai multe produse.persoanele sunt surprinse pe ... (vezi toată discuția)
Date personale ajunse la inculpat cgilmeanu cgilmeanu Buna seara, Acum cateva luni am facut o plangere la politie pentru un furt dintr-un automobil. Politia si-a facut treaba si a prins persoana (filmari de ... (vezi toată discuția)