avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Este legal
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Este legal

Buna ziua. Am cumparat un imobil si a trebuit sa fac tranzactia prin banca si sa specific in ordinul plata nr. Contractului de vanzare cumparare . Dupa cateva zile cei de la banca au spus ca trebuie sa aduc si o copie dupa contractul de vanzare cumparare , este normal?
Cel mai recent răspuns: Alin42 , utilizator 16:21, 2 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
DA!, ma mir ca nu v-au cerut acea copie la momentul tranzactiei prin banca.
Multumesc foarte mult .

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
DA!, ma mir ca nu v-au cerut acea copie la momentul tranzactiei prin banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarul de la care vreau sa cumpar un apartament are poprire pe conturi racuvasi racuvasi Am ajuns in fata notarului cu vanzatorul unui apartament. Vanzatorul afirma ca are poprire pe conturi bancare si sechestru pe un alt apartament, Apartamentul ... (vezi toată discuția)
Cum procedam la cumpararea unui apartament cu datorii la intretinere de peste 15.000 lei carma_galati carma_galati Buna ziua As dori sa pot obtine un sfat sau o solutie daca se poate. Sunt in cazul in care achizitionez un imprumut pentru prima casa cu avans de 5% ... (vezi toată discuția)
Vanzare locuinta, sfat. Livone74 Livone74 Buna ziua! Vreau sa vand o locuinta (la bloc) in curand si as dori un sfat. Am fost la notar si suntem in proces de trimitere a actelor gen certificat ... (vezi toată discuția)