avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nu mi-am dat seama ca am atins o masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nu mi-am dat seama ca am atins o masina

Eram pe o straduta in care nu incapeau 2 masini. Venind cineva din fata am incercat sa ne strecuram. Se pare ca eu l-am atins pe cel parcat pe partea mea dreapta. Pe moment am zis ca s-au atins putin oglinzile. Cand am ajuns acasa am vazut si o urma de vopsea pe bara mea. Am dat cu degetul si s-a luat. Nu m-am mai intors sa vad ce a patit cealalta masina. Ce sa fac? sa merg la politie? nu stiu nici macar numarul lui, nici modelul de masina. Stiu doar culoarea si zona.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: bianca23 , utilizator 19:20, 27 Noiembrie 2009
nu ati gasit-o lovita in parcare, cumva? ;)
Nu. Nu stiu ce mi se poate intampla daca nu merg la politie. Sincer as merge dar mi-e ca pierd mult timp de pomana.
Am avut un incident de genul. Trebuie sa mergi la Avarii Politia Rutiera in 24 de ore sa declari accidentul...poate s-a prezentat cel care i-ai lovit masina si politistul o sa-si dea seama daca coincid strazile etc.Daca mergi in 24 ore nu se intampla nimic,ii dai RCA-ul si gata,altfel platesti amenda vreo 5 puncte si supendare permis pe 2 luni cred. Eu am fost in 48 ore si politaiul a fost intelegator iar nimeni nu declarease accidentul(poate avea casco).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Culpa comuna ? antonyc antonyc Buna ziua. Astazi am circula pe o straduta intre blocuri in principiu aceasta strada are o banda pe sens cu masini parcate pe banda langa trotuar ..din ... (vezi toată discuția)
Accident usor xp-kry xp-kry Se da urmatoarea situatie: 1.masina parcata pe dreapta unei strazi 2.o alta masina \\\\"sterge\\\\" bara fata, a masinii parcate , in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Situatie ContSters100022 ContSters100022 Am imprumutat masina unei persoane si aceasta a zgariat intr-un anumit oras masina altui sofer. A lasat numarul de telefon la masina zgariata(masina era ... (vezi toată discuția)