avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensionare

Buna ziua, am urmatoarea speta: salariata care a venit cu decizia de pensionare in luna 06 , decizia de pensionare era din luna 04.2019 , nu am apucat sa-i fac incetare pentru ca a venit si cu concediu medical pe luna 06 (10 zile) si ceva din luna 07. Este corect sa procedez astfel:
-pentru luna 06 trec in D112 ca este pensionara;
-cand termina concediu medical fac incetare cu acordul partilor si inchei alt contract;
Daca nu este bine, cum sa procedez?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: comancorinaadelina , utilizator 12:46, 4 Iulie 2019
Ce fel de pensionare ?
limita de varsa
In acest caz, de la data indeplinirii cumulative a conditiilor de pensionare si pana la data prezentarii deciziei de pensionare .avem de-a face cu "munca la negru".
Am inteles, dar avand concediu medical ar fi bine sa trec in D112 luna 06 ca este pensionara dupa care, cand inceteaza concediu medical sa-i fac contract? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare pensionar comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Am urmatoarea speta: -o salariata care s-a pensionat, insa decizia de pensionare a adus-o odata cu concediu medical, si de atunci (cam de 2 luni) ... (vezi toată discuția)
Concediu medical după depunerea dosarului de pensionare MIM2 MIM2 Bună ziua!Tatăl meu are 60 de ani și și-a depus dosarul de pensie in luna mai.Acum o săptămână,a făcut infarct și i s-au montat doua stenduri.Normal ... (vezi toată discuția)
Salariat care a devenit pensionar ionela11 ionela11 Buna ziua, Am un salariat care intre timp i-a venit si decizia de pensionare....ce ar trebuii sa fac ...in declaratia 112 sa bifez ca este ... (vezi toată discuția)