avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executat silit
Discuție deschisă în Executare silită

Executat silit

Buna ziua !
As dori sa ma îndrumați cum sa fac referitor la următoarea problema cu care ma confrunt
Am primit acasa o înștiințare de la un birou executoresc pentru poprire. Cu ceva timp in urma am făcut cu rds.rcs un contract de telefonie plus cablu tv. Din anumite motive nu am mai plătit. Bun .
Acum vin sa intreb Daca imi plătesc datoria catre Rds ( încă figurez pe portarul lor cu toate facturile de plata) , executorul mai poate pune in aplicare urmărirea silită? Pentru ca suma pe care o cere executorul este de 3 ori mai mare decât datoria inițială!
Ultima modificare: Joi, 4 Iulie 2019
reli_relly, utilizator
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 20:41, 4 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa platiti la executor suma sau sa faceti contestatie la executare...
Trebuie cat mai multe elemente ca sa primiti un sfat mai adecvat
V-am trimis un mesaj in privat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un credit restant alinliliana alinliliana Buna dimineata, Acum aproximativ 8 luni am primit acasa o instiintare de la un executor judecatoresc ca datorita neplati la timp la o anumita banca mi se ... (vezi toată discuția)
Actionata in judecata pentru neplata unui credit bancar milikutza milikutza Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum pot afla ce contine dosarul de actionare in judecata pentru neplata unui credit ? Doresc sa vad acest lucru deoarece cred ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi Horatziu80 Horatziu80 In urma cu aproximativ 3 saptamani am fost executat silit pentru o datorie veche de 2000ron. In urma executarii, banca la care detin conturile (Reiffeisen) ... (vezi toată discuția)