avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intoarcere in ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intoarcere in ccc

Buna ziua! Am optat pentru concediu crestere copil 2 ani. Dupa 1 an am solicitat prin cerere intoarcerea la locul de munca, unde imi desfasor activitatew de 1 luna. A aparut o situatie exceptionala si as vrea sa ma intorc inapoi in ccc. Este posibil? Ce trebuie facut. Totodata am optat si pentru stimulent de insertie dar nu s-a virat inca. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:39, 5 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibila revenirea in CCC ... veti urma aceeasi procedura ca si la intrarea in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la munca dupa 1 an de concediu crestere copil hunny28 hunny28 am nascut in 6 noimebrie 2012 si am optat pt concediul de crestere si ingrijire a copilului pentru 1 an nu pentru 2.acum vreau sa ma intorc la munca incepand ... (vezi toată discuția)
Revenire in ccc CROSETEL CROSETEL Buna ziua Am si eu o intrebare. Sunt mamica unui baietel de 8 luni.Dupa terminarea concediul pre si post natal am optat pt revenirea la serviciu.Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea in concediu crestere copil (ccc) mamamia1 mamamia1 Buna ziua, Cand baitetelul meu a implinit 8 luni m-am reintors la servici. Beneficiez de stimulentul de insertie. Acum din nefericire, copilul meu s-a ... (vezi toată discuția)